Om os

professionelle leverandørpristjek

ProfitGruppen

ProfitGruppen - vi er altid parate

Vi er en 100% dansk-ejet virksomhed, der har arbejdet med professionelt indkøb til virksomheder i mere end 20 år. Vi er i dag 6 specialister med hver vores indkøbsnetværk. Hos os får du derfor adgang til flere hundrede forskellige leverandører, der vil kæmpe om at få dig som kunde.


Derudover har vi et konsulentnetværk over hele Danmark bestående af 5 dygtige beregnere. Vi bor i Glostrup nær København, og du er altid velkommen til at komme forbi til et uforpligtende møde.

Vi regner det hele ud for dig

Erfaring  giver overblik i leverandørpristjekket


Når vi har indhentet tilbud fra  vores leverandørnetværk og har givet din nuværende leverandør en mulighed for at deltage i budrunden, samler vi alle oplysningerne i en overskuelig opsætning til dig.


Du kan så helt nøgternt sammenligne priser, se besparelserne og dermed vurdere om et leverandørskifte  skal komme på tale.  Hvis vi ikke formår at finde besparelser i forhold til jeres nuværende priser er vores indsats gratis, og I har sikkerhed for at I handler til konkurrencedygtige priser.

Få et uforpligtende møde

ProfitGruppen Care IVS - Cvr.: 39649497 - Naverland 2, 13. Sal - 2600 Glostrup - Tlf.: 70 276 296 - info@profitgruppen.dk - Jutlander Bank 7410 - 2076619320 

Copyright @ All rights reserved ProfitGruppen